Преводачески услуги от и на английски език

Преводи на:  Английски  •  Руски  •  Немски  •  Френски  •  Испански  •  Италиански  •  Всички езици

Преводачески услуги от и на английски език.
Професионални преводи, извършени от професионални преводачи.

"Европейски образователен център Глобус ООД" осигурява професионални преводи от и на английски език, в писмен, говорим или аудио-видео вид.

Фирмата ни разполага с широка мрежа от англоговорящи преводачи, имащи за матерен език английския. Те не само ще осигурят прецизност, яснота и бързина на превода ви, но и ще могат да ви бъдат полезни в различни проекти, както писмени, така и мултимедийни.

Освен преводи от и на английски език, ние сме се специализирали в извършвенето на широка гама от преводачески услуги и на комбинации от езици, между които и руски, испански, френски, италиански, португалски, арабски, китайски и други.

Онлайн допитвания за преводи от и на английски език.
За да се сдобиете с информация относно цените на предоставяните от нас услуги, можете да използвате нашият моментален калкулатор по-долу.
В случай, че ви е необходима допълнителна информация – моля, изпратете ни запитване.

Преводачески услуги
Използвайки нашите услуги, вие можете да получите професионален превод, както за текст от няколко реда, така и за цели публикации; можем да ви осигурим както преводачи за аудио-видео проекти, така и симултантни преводачи за лични, организационни или бизнес срещи.

Голяма част от англоговорящите ни преводачи притежават богат опит в сфери, изискващи боравенето със специфична терминология. За да се свържете директно с нас за допълнителна информация относно специфичните преводи на и от английски език можете да използвате съответния линк в ляво,.

В случай че вашият преводен проект е много обширен или спешен, ние можем да осигурим повече от един преводач, като водещият преводач ще има грижата по уеднаквяването на стила и терминологията в текстовете.

Преводачи, чийто матерен език е английският.
Всички преводачи на "Европейски образователен център Глобус ООД" са с матерен английски език и превеждат с лекота от и на съответния чужд език в който са се специализирали. Много от тях са специализирани и в други преводачески сфери, като юридически, медицински, технически и др.

И това не е всичко – вашият завършен проект винаги ще бъде проверяван от преводач, чийто матерен език е този, на който материалът се превежда. Това ви гарантира, че полученият текст ще се чете гладко и ще звучи естествено за читател със съответния език

НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР:

 
 

Получете информация относно приблизителната цена на превода ви.

 
 
 

Брой на думите:

Вид документ:

Спешност на превода:

 
 
 
 

ПРЕПОРЪКИ НА КЛИЕНТИ

Бях много доволен от превода извършен от вашата фирма. Ако се наложи да превеждаме повече документи, със сигурност ще се обърнем към вас за извършване на услугата...

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВКЛЮЧВАТ:

Give More Media Egencia
SGI Krachtcorp

info@prevodi-burgas.net  •  Карта на сайта