Преводи на:  Английски  •  Руски  •  Немски  •  Френски  •  Испански  •  Италиански  •  Всички езици

Този тип преводи не са много трудни, тъй като не се изисква владеенето на определена терминологична материя, но въпреки това е необходима богат езиков запас за да се предаде по най-добър начин мисълта и стила на определен автор, да се предаде определено настроение и характерна атмосфера. Особено трудно е да се пресъздаде достоверно и да звучи автентично. Освен широка интелигентност е необходимо и сериозно езиково обучение за да се направи отличен превод. Преводачите ни в тази сфера, освен находчиви и изобретателни, са също и литературни експерти.

Превод свързан с креативност изисква не само предаване на определена информация дума-по-дума, но и тясно познаване на стила на автора, настроенията, които изразява и възможността да се запази оригиналният текст максимално автентично.

Ако имате проект, изискващ такъв превод, вие ще имате възможността да работите с вашия личен преводач рамо до рамо, за да търсите заедно най-добрите начини на изказ. Това няма да затрудни експертите от нашия тим, тъй като всеки от тях е писател. Превеждаме класически и съвременни произведения и книги, пиеси стихотворения, субтитри към филми и театрални постановки.

Очакваме с нетърпение да работим заедно по вашите проекти.

Цена и време

1800 знака

18000 знака

3000 words

5000 words

Най-добри цени
(по-евтино, но по-бавно)

£60
3 days

£60
3 days

£165
3 days

£262
3 days

Експресни услуги
(по-бързо, но по-скъпо)

£60
2 days

£83
2 days

£248
2 days

£392
2 days

Супер експресни услуги
(най-бързо, най-скъпо)

£60
1 day

£110
1 day

£330
1 day

£523
1 day

Ако имате нужда от асистиране, уведомете ни как искате да се свържем с вас:
Бих искал да се свържете с мен по телефон
Бих искал да се свържете с мен по имейл

ПРЕПОРЪКИ НА КЛИЕНТИ

Бях много доволен от превода извършен от вашата фирма. Ако се наложи да превеждаме повече документи, със сигурност ще се обърнем към вас за извършване на услугата...

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВКЛЮЧВАТ:

Give More Media Egencia
SGI Krachtcorp

info@prevodi-burgas.net  •  Карта на сайта