Преводи на:  Английски  •  Руски  •  Немски  •  Френски  •  Испански  •  Италиански  •  Всички езици

Когато става въпрос за превод на медицински текст, от съществено значение е скоростта на превода и неговата акуратност. Такъв превод трябва да бъде абсолютно разбираем и ясен.

Жизнено важно е медицинският превод да бъде ясен и изключително прецизен. Имаме екип от безупречно подготвени, специализирани преводачи, които да осигурят бърз и точен превод, както на текстови документ, така и да извършат устен превод от/на пациент, настанен в болница.

Специализираните ни преводачи са запознати с медицинската и фармацевтична терминология и ще дадат най-доброто от себе си за извършването на поставената задача. Медицинските преводи, осигурени от нашата фирма ще улеснят, както комуникацията между медици от различни националности, така и между лекари, пациенти и техните роднини. Осъзнаваме спешността и изключителната важност на медицинските преводи и действаме съобразно това.

За повече информация относно медицински преводи от и на: английски, испански, френски, италиански, немски, китайски, арабски, японски!

Цена & Време *

1800 знака

18000 знака

3000 words

5000 words

Най-добри цени
(по-евтино, но по-бавно)

£60
3 days

£60
3 days

£165
3 days

£262
3 days

Експресни услуги
(по-бързо, но по-скъпо)

£60
2 days

£83
2 days

£248
2 days

£392
2 days

Супер експресни услуги
(най-бързо, най-скъпо)

£60
1 day

£110
1 day

£330
1 day

£523
1 day

Ако имате нужда от асистиране, уведомете ни как искате да се свържем с вас:
Бих искал да се свържете с мен по телефон
Бих искал да се свържете с мен по имейл

ПРЕПОРЪКИ НА КЛИЕНТИ

Бях много доволен от превода извършен от вашата фирма. Ако се наложи да превеждаме повече документи, със сигурност ще се обърнем към вас за извършване на услугата...

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВКЛЮЧВАТ:

Give More Media Egencia
SGI Krachtcorp

info@prevodi-burgas.net  •  Карта на сайта