Преводи на:  Английски  •  Руски  •  Немски  •  Френски  •  Испански  •  Италиански  •  Всички езици

Благодарение на нашата международна мрежа от квалифицирани лингвисти и изследователи ние сме в състояние да използваме техният опит, както и знанията им за да провеждаме маркетингови проучвания на множество езици.

В зависимост от обема на проучването ви можем да осигурим екип от изследователи с отлично владеене на съответните езици . Това проучване ще бъде изцяло направено за вашия проект за да осъществи специфичните ви нужди.

Ако желанието ви е да проведете маркетингово проучване на повече от един език нашата фирма може да ви осигури точното решение „комбинация от всичко”. Ние не само ще предем всички въпроси и отговори, но ще предоставим проектен екип , който ще се справи отлично със всеки един възникнал проблем и това ще опрости цялостния проект, като го направи по-гладък.

Ние ще сформираме екип, който ще отговори точно на изискванията ви. Ще осъществим това, благодарение на широката ни мрежа от преводачи, лингвисти и изследователи. Избраните членове за сформирането на този екип ще притежават точната комбинация от умения заа осъществяването на проекта ви.Уверяваме ви, че крайният продукт ще звучи и изглежда смислено и точно на вашия език.

Нашият ръководещ екип ще направи работния процес гладък и лесен и ще ви държи информирани за всеки един етап от работния процес.Ако се налага да проведете проучване на чужд език или да извършите това в друга държава, маля, свържете се с нас за подробности.

Ако имате нужда от асистиране, уведомете ни как искате да се свържем с вас:
Бих искал да се свържете с мен по телефон
Бих искал да се свържете с мен по имейл

За безплатна оферта, моля, обърнете се към страницата за оферти or изпратете формуляр за проучване.

ПРЕПОРЪКИ НА КЛИЕНТИ

Бях много доволен от превода извършен от вашата фирма. Ако се наложи да превеждаме повече документи, със сигурност ще се обърнем към вас за извършване на услугата...

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВКЛЮЧВАТ:

Give More Media Egencia
SGI Krachtcorp

info@prevodi-burgas.net  •  Карта на сайта