Преводи на:  Английски  •  Руски  •  Немски  •  Френски  •  Испански  •  Италиански  •  Всички езици

Наричаме тази услуга специална, защото я предлагаме като екстра към всякакъв вид преводачески проекти.

Нашите специалисти са професионални коректори с голям стаж и богат опит. Те използват опцията track changes (промяна в курса) в Microsoft World. Тази програма ви позволява да се ориентирате лесно с промените и да приемате всички или някои от предлаганите промени, предложени от коректорите. Корекциите, предложенията и коментарите се представят в маржа и могат лесно да бъдат интегрирани в документа ви.

Нашата фирма предлага също коректорски услуги, като допълнителна опция за нашите клиенти. Тази услуга може да се прилага и към съществуващи вече документи, преведени на различни езици, вклюително български, английски, испански, френски, арабски, немски, китайски и японски.

Нашите коректори работят бързо и точно и ви уверяваме, че ще обърнат особено внимание на правописа, печатните грешки, граматичната конструкция, форматирането, последователността на стила и употребата на определена терминология. Тази услуга изисква постоянно връщане към източника на информация.

Вашият документ ще бъде проверен и обозначен, използвайки опцията track changes (промяна в курса) в Microsoft World , което предполага лесна навигация при промени и коментари. Новата версия ще включва всички модификации на оригинала и ще съдържа коментари и предложения в маржа. Когато получите променения документ, за вас ще бъде лесно, на намерите, приемете и отхвърлите съответните промени, което ще ви осигури перфектния краен продукт, отговарящ на изискванията ви.

Моля, обърнете внимание, че ако документа е изготвен лошо и коректора го обработва ,налагайки се да препише голяма част от текста, запазваме си правото да променим първоначалната цена на услугата.

Цена & Време *

1800 знака

18000 знака

3000 words

5000 words

Най-добри цени
(по-евтино, но по-бавно)

£60
3 days

£60
3 days

£165
3 days

£262
3 days

Експресни услуги
(по-бързо, но по-скъпо)

£60
2 days

£83
2 days

£248
2 days

£392
2 days

Супер експресни услуги
(най-бързо, най-скъпо)

£60
1 day

£110
1 day

£330
1 day

£523
1 day

Ако имате нужда от асистиране, уведомете ни как искате да се свържем с вас:
Бих искал да се свържете с мен по телефон
Бих искал да се свържете с мен по имейл

За безплатна оферта, моля, обърнете се към страницата за оферти or изпратете формуляр за проучване.

ПРЕПОРЪКИ НА КЛИЕНТИ

Бях много доволен от превода извършен от вашата фирма. Ако се наложи да превеждаме повече документи, със сигурност ще се обърнем към вас за извършване на услугата...

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВКЛЮЧВАТ:

Give More Media Egencia
SGI Krachtcorp

info@prevodi-burgas.net  •  Карта на сайта