Преводи на:  Английски  •  Руски  •  Немски  •  Френски  •  Испански  •  Италиански  •  Всички езици

Ние сме специализирани в преводи на техническа документация, което включва ръководства, книги, договори и предложения, описания на системи спецификации, списъци с данни, чертежи, научни документи, медицинска документация, бизнес кореспонденция, софтуер и др.Можем лесно да се справим с дребни пропуски и корекции към документи, от типа на срокове и условия, формуляри за допитване и автоматични отговори.

Нашият екип от преводачи включва специалисти с богат спектър от умения и квалификации, които са в състояние да предоставят прецизен и висококачествен продукт в различни видове технически материали, отнасящи се към всяка област. Уверяваме ви, че вашите проекти ще бъдат преведени точно и прецизно, използвайки съвременна терминология, употребяваща се по подходящ начин в индустрията.

Ние сме специализирани в преводи на документация от всякакъв вид включително текстови и графични проекти. Вашият проект ще бъде преведен от специалист с богат опит в съответната индустрия, независимо от това, дали е в областта на науката, медицината, инженерните науки или архитектурата. Имаме опит в превода на техническа документация, включително ръководства, договори, софтуер, скици, медицински документи, книги, кореспонденция и др.
Ние организираме превода на допълнителни документи, като форми за запитване, автоматични отговори, както и условия и срокове.

Превеждаме техническа документация между различни езици, като английски, испански, френски, италиански, немски, китайски, арабски & японски.

Цена и време

1800 знака

18000 знака

3000 words

5000 words

Най-добри цени
(по-евтино, но по-бавно)

£60
3 days

£83
3 days

£248
3 days

£392
3 days

Експресни услуги
(по-бързо, но по-скъпо)

£62
2 days

£124
2 days

£372
2 days

£588
2 days

Супер експресни услуги
(най-бързо, най-скъпо)

£83
1 day

£165
1 day

£495
1 day

£784
1 day

Ако имате нужда от асистиране, уведомете ни как искате да се свържем с вас:
Бих искал да се свържете с мен по телефон
Бих искал да се свържете с мен по имейл

ПРЕПОРЪКИ НА КЛИЕНТИ

Бях много доволен от превода извършен от вашата фирма. Ако се наложи да превеждаме повече документи, със сигурност ще се обърнем към вас за извършване на услугата...

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВКЛЮЧВАТ:

Give More Media Egencia
SGI Krachtcorp

info@prevodi-burgas.net  •  Карта на сайта