Преводи на:  Английски  •  Руски  •  Немски  •  Френски  •  Испански  •  Италиански  •  Всички езици

След години работа с бизнеси и техните представители от цял свят , нашата фирма е изградила отлична мрежа от преводачи, програмисти, журналисти, изследователи и рекламни агенции, с широки познания по компютърна грамотност и онлайн режим на работа (напр. популярни търсачки, ключови думи, характерни за определени страни и др.)
Това означава, че сме в състояние да се справим с цялостния процес на превод и локализиране на вашия уебсайт/без необходимост от наемане на специален екип / можем да го проследим със SEO кампания, за да получи вашия сайт високо класиране в големите търсачки. Това се осъществява благодарение на метода ни да обхващаме повече задължения.

Нашата фирма има богат опит в работа с уебсайт преводи, от обикновени сайтове, изработени на два езика до сложните, съдържащи информация на много езици. Имаме голяма международна мрежа от преводачи, програмисти, маркетолози и писатели, както и ясна представа за поведението на Интернет потребителите по цял свят.

Ако вашият проект изисква повече от стандартен превод, не търсете друга фирма за осъществяването на тази задача. Ние можем да осигурим не само прецизен превод на материала от уебсайта ви, но и да ви помогнем да го приспособите към местните пазарни условия, използвайки знанията си за популярни търсачки, ключови думи, характерни за определени страни.

1. Уебсайт преводи

Ние предоставяме прецизни преводи, които са разбираеми от потребителя. Това означава, че текстовете ни не представляват буквален превод (дума-по-дума). Ние създаваме преводни документи от оригинални уебсайт материали, които са улеснение за уебсайт дизайнерите по-късно. Преглеждаме уебсайтовете ви изцяло, което ни позволява да обръщаме по-голямо внимание на детайли, като форми за запитване, страници за контакт, срокове и условия и имена на страници.

2. Уебсайт дизайн / Програмиране

Нашият офис екип от уебсайт предприемачи и програмисти е в състояние да ви помогне да подобрите или да проектирате отново вашия уебсайт, като ви спестява наемането на отделен екип. Можем да ви помогнем с всички основни програмни езици и формати, персонализирани изображения, флаш елементи и цялостни дизайнерски концепции. Можем също да изградим Система за управление на съдържанието, с цел да ви улесним при обогатяване и периодично подновяване на вашия сайт.

3. Чуждестранен уебсайт SEO

Има явни предимства да бъдете сред най-често класираните представители във вашата сфера. Нашите международни SEO специалисти ще ви помогнат да достигнете не само до основните международни търсачки, но и до най-популярните във вашата страна и област. Ако сте решили да фокусирате на SEO (вкл.Pay-per-click , linkbuilding) нашият екип ще инсталира Pay-per-click, ще създаде метатагс, ще проведе кампании, ще размени линкове с други чужди уебсайтове .Само след няколко месеца ще видите вашия уебсайт, като един от най-популярните в Google, Yahoo и най-популярните търсачки.
Не на последно място,ние имаме различни преводачи с определени матерни езици, които ще проверят превода така, че да сме сигурни в правилното звучене на всяко изречение. Човек, който не е бил включен в процеса на подготовка на сайта по етапи, ще може да погледне на информацията по свеж начин, би забелязал малки неточности или разминавания и би се уверил, че сайта звучи смислено.
Независимо какъв сайт бихте искали да създадете, ние ще ви предоставим най-икономичното и професионално решение. Ако имате въпроси, моля отправете ги към нас незабавно.

Ако имате нужда от асистиране, уведомете ни как искате да се свържем с вас:
Бих искал да се свържете с мен по телефон
Бих искал да се свържете с мен по имейл

ПРЕПОРЪКИ НА КЛИЕНТИ

Бях много доволен от превода извършен от вашата фирма. Ако се наложи да превеждаме повече документи, със сигурност ще се обърнем към вас за извършване на услугата...

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВКЛЮЧВАТ:

Give More Media Egencia
SGI Krachtcorp

info@prevodi-burgas.net  •  Карта на сайта